Consell Comarcal de l'Anoia

Benvinguts al Consell Comarcal de l'Anoia
    

Glòria Ros, coordinadora pedagògica de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal formarà part de la Liz Roche Company.

  • PDF

26 dsc6007 conv erikjansenfotografieRos, actuarà a la National Gallery of Ireland i al Dublin Dance Festival's First Looks.

Glòria Ros, actual coordinadora pedagògica de l'Escola de Dansa del Consell Comarcal de l'Anoia, ha estat escollida per formar part de la nova producció de la companyia de dansa Liz Roche Company.

Liz Roche Company és una companyia de dansa contemporània amb seu a Dublín, que durant els seus quinze anys de trajectòria s'ha posicionat com a líder en el desenvolupament de la dansa contemporània a Irlanda. La peça en la qual Glòria Ros participa com a ballarina, es titula "Totems" i s'estrenarà el pròxim mes de juliol amb motiu de la reobertura de la National Gallery of Ireland. La mateixa obra es presentarà en el Dublin Dance Festival's First Looks.

Fa deu anys que Glòria Ros treballa com a ballarina per a companyies i coreògrafs de prestigi i actuant arreu del món. Actualment, també crea les seves pròpies obres en col·laboració amb altres artistes. El fet que segueixi en actiu sobre els escenaris aporta a l'Escola una mirada actual i nous coneixements artístics sobre aquesta professió.

El mes de maig es duran a terme a Dublín els assajos per a aquesta nova creació. Durant aquest període el professorat de l'Escola, altament qualificat, continuarà amb la seva labor educativa amb normalitat.

Actualitat Glòria Ros, coordinadora pedagògica de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal formarà part de la Liz Roche Company.