Creuer pel Mediterrani, gran actuació dels alumnes de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia.

El passat dissabte 2 de juny va tenir lloc, al Teatre de l’Ateneu, el festival fi de curs de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal. L’acte va comptar amb l’assistència del regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps Oviedo, i d’alguns representants del Consell Comarcal de l’Anoia.

Al llarg d’una hora i mitja d’espectacle els alumnes de l’escola van presentar coreografies de dansa clàssica, dansa contemporània i hip hop. La mostra va servir de cloenda del curs 2017-2018, en què a banda del festival final de curs s’han fet actuacions al Saló de la Infància d’Igualada, a la residència Pare Vilaseca i al Teatre Ateneu amb motiu del Dia Mundial de la Dansa.

L’escola ja té a punt les inscripcions per al proper curs en què s’oferiran les disciplines de dansa clàssica, dansa contemporània i hip hop des del nivell inicial, a partir de 3 anys, fins a edat adulta. Les persones interessades a fer alguna d’aquestes activitats poden informar-se’n a través de l’escola (carrer Sant Carles, 83), telèfon (93 804 50 50) o correu electrònic (casacultura@anoia.cat).