Dansa a mida

El programa es divideix en diferents propostes pensades per encabir públic de totes les edats des de 0 anys i sense límit que s’interessin per la dansa i els seus beneficis de salut, socials i culturals.

 

Projecte dansa a mida. Atenció a la diversitat
Dansa Adults 1,15 hora a la setmana
Danses Urbanes- Nens 1,15 hora a la setmana
Danses Urbanes Joves 1,30 hora a la setmana

 

La Jove Companyia de l’Anoia (JCA) sorgeix de la necessitat de oferir continuïtat als alumnes que han assolit els objectius i tenen la formació necessària per continuar en aquest tipus de formació i que té com a finalitat contribuir a la difusió de la dansa i l’escola arreu. En aquest programa poden accedir totes les persones interessades que s’adeqüin al perfil i tinguin els coneixements necessaris encara que no hagin estat alumnes de l’escola.

El taller de cos per a la gent gran ofereix programes de salut com per a exemple classes de Pilates, FeldenKrais o Ioga que puguin interessar a públic d’edat adulta i tercera edat.

La dansa – adults té com a finalitat donar oferta a persones que han estat alumnes de dansa i en algun moment ho han deixat per circumstàncies personals o professionals, desitgen reprendre l’activitat i tenen coneixements. En aquest cas, l’oferta es programarà trimestralment en les diferents tècniques de dansa.

Les danses urbanes s’ofereix a tots els alumnes que vulguin gaudir i aprendre dansa a partir bàsicament del hip – hop. Hi ha dos nivells per edats:

Nivell nens/es: alumnes d’ entre 6 anys i 11 anys d’edat. Nivell joves –adults: alumnes de 11 anys d’edat endavant

Cursos de formació de professorat a professors/es d’ensenyaments ordinaris i/o música. Ofereixen coneixements de dansa als professors i mestres que es poden interrelacionar amb els continguts curriculars de les seves respectives matèries i els poden complimentar fent-los més entenedors a partir del cos, el moviment i la dansa.

Tallers infantils a escoles, té com a finalitat accedir a les escoles en horari escolar o extraescolar durant tot el curs escolar per acostar la dansa als nens/es.

Tallers de 0 a 3 anys d’edat, té com a finalitat aportar els beneficis de salut i emocionals als nadons i nens/es. Aquests tallers es fan sempre acompanyant als nens d’un adult, preferiblement la mare o el pare.

3.2.    Difusió i obertura de l’escola

Jove Companyia de l’Anoia (JCA)

–                 Tallers de dansa en les escoles d’ensenyaments ordinaris de la comarca que ho demanen. Aquests tallers estan englobats dins d’un projecte de l’escola i adherit al “Programa AIRE” que organitza l’Ajuntament d’Igualada. (veure projecte programa AIRE).

–                 Tallers de dansa adreçats a alumnes de batxillerat d’arts escèniques.

–                 Gestió d’una web àgil i atractiva que ofereixi l’oferta global de l’escola de manera clara i entenedora.

–                 Gestió de les xarxes socials.