“LES DANSES” EXPOSICIÓ CARME GONZÁLEZ – SALA MUNICIPAL D’EXPOSICIONS – LA POBLA DE CLARAMUNT

 

Amb motiu de la inauguració d’ una excel·lent exposició de ceràmica sobre la dansa, l’escola de dansa del consell comarcal va tenir l’honor de fer una col·laboració presentant un muntatge de dansa clàssica com a introducció a l’acte principal, l’exposició “LES DANSES” de Carme González.

A l’acte varen assistir , el Sr SANTI BROCH i MIQUEL,  Alcalde de la Pobla de Claramunt, el Sr ANTONI ALOY i CÒDOL, tercer tinent d’alcalde i regidor d’Educació, la Sra ESHER TOURIÑAN i MORIST regidora de cultura de la Pobla de Claramunt i el Sr JOSEP ALOY i COROMINAS, primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda i Joventut  tots ells de la Pobla de Claramunt; i  també el Sr Angel Soteras i Largo  vicepresident quart del consell comarcal de l’Anoia.

Acabada l’actuació es va passar a la sala d’exposicions. Carme González, va fer una excel·lent explicació de les diferents figures exposades, situant-les en el moment de l’historia de la dansa en que pertanyia cada una, o explicant la seva inspiració per fer-les

Tot plegat va estar altament interessant tant des del punt de vista de l’art plàstic com des de l’art de la dansa.

L’exposició es podrà visitar fins el dia 24 de Novembre.