Qui som

L’Escola de Dansa de l’Anoia pertany al Consell Comarcal de l’Anoia, que és una administració pública local.

S’imparteixen els ensenyaments de nivell elemental de dansa, es prepara per a la prova d’accés al grau professional de dansa en oferta ordinària i s’ofereix un programa de “dansa a mida” amb la finalitat d’atendre la diversitat del públic que es pugui interessar per a la dansa a nivell social i cultural.

El perfil del professorat s’adequa a les necessitats de l’escola. S’ubica al municipi d’Igualada, al carrer Sant Carles, número 83.

L’Escola de Dansa de l’Anoia comença l’activitat l’any 1955 i es reconeix com a escola autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya l’any 1990.

L’objectiu principal de l’escola és acostar els beneficis de la dansa a totes les nenes, nens, joves, adults i a tothom que ho desitgi. La metodologia es basa en els estudis de nivell elemental regulats pel departament d’ensenyament.

DECRET 157/2007, de 21 de setembre, del Consell Comarcal de l’Anoia, pel qual s’estableix el currículum de les ensenyances elementals de Dansa i es regula l’accés a estes ensenyances. [2007/11703]

La finalitat dels estudis vol assolir dos objectius:

  1. Ensenyar les diferents disciplines de dansa d’una manera lúdica i motivant alhora fonamentada en un currículum que permeti a aquells alumnes que vulguin donar el pas a ensenyaments professionals, estiguin capacitats i dominin les tècniques necessàries per poder fer-ho.
  2. Atendre la diversitat del públic que desitgi gaudir de la dansa en altres tipus de formacions i temporalitzacions.