Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Excel: perfeccionament i dreceres de teclat

Curs orientat a usuaris que coneixen i tenen un nivell mitjà d'Excel i volen millorar en la productivitat amb l'aplicació. En la formació veurem diferents dreceres de teclat, metodologies de treball i opcions poc conegudes d'Excel que ajuden a millorar la qualitat i la velocitat de la nostra feina.

1. Dreceres de teclat.

2. Més de 30 dreceres de teclat d'Excel que fan tasques automàtiques.

3. Treball amb taules

Aprendre a treballar amb taules de dades i no amb rangs, permetent-nos d'aquesta forma que quan hi hagi modificacions, actualitzacions o afegim noves dades, totes nostres formules, gràfics, taules dinàmiques, etc s'actualitzin automàticament sense necessitat de fer res.

4. Connexió amb fitxers Externs.

5. Optimitzar la forma de treballar amb diversos fitxers alhora amb Excel, millorar el rendiment del típic fitxer Excel que necessita obtenir dades d'uns altres excels diferents.

6. BuscarV és una de les fórmules més importants d'Excel. Treballarem amb ella per a optimitzar el seu funcionament utilitzant taules i connexions.

7. Eliminació de files buides de forma automàtica. Mètode ràpid per a netejar d'un fitxer totes les files buides que conté per a poder preparar les nostres taules dinàmiques.

8. Crear gràfics de forma immediata

9. Plantilles.Preparació de plantilles d'Excel per a poder reutilitzar-les i optimitzar el treball.

10. Eines d'anàlisis i previsió.

Aquest grup d'opcions disponible en Excel ens permetrà poder realitzar càlculs de previsions futures tant d'ingressos com de despeses basant-se en dades prèvies obtingudes.

11. També veurem com generar diferents escenaris de situacions possibles per a poder optimitzar els nostres recursos.

Preu: 210€ IVA Exempt

Modalitat:

Format:

Destinataris:

Municipi:

Duració: 10 hores

Data inici curs: 20/06/2024

Data fi de curs: 27 de juny de 2024

Adreça: C/ Born, 5 baixos
Preinscripció a la formació