Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Cursos Parla.cat

 

Matrícula oberta per als cursos de català semipresencials amb el Parla.cat

Fins al 15 de març és oberta la inscripció als cursos de català semipresencials amb el Parla.cat, un espai virtual que permet l’aprenentatge en línia. Aquesta nova modalitat permet aprofitar els avantatges i recursos que ofereix l’ensenyament per internet  i combinar-los amb el suport d’un tutor que guia i motiva l’aprenent. Els cursos inclouen, també, unes sessions presencials per practicar l’oralitat.

Un dels objectius d’aquest sistema és facilitar l’accés al català a persones amb dificultats per seguir una formació presencial. El Centre de Normalització Lingüística Montserrat imparteix cursos de català amb aquesta nova modalitat des del setembre de 2011 amb resultats molt positius.

Els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) es basen en els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) de la Generalitat de Catalunya. Els certificats de nivell expedits pel CPNL són equivalents oficialment als certificats de la DGPL i tenen una correspondència amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència.

A fi de fer conèixer a tothom el funcionament i les virtuts d’aquesta modalitat formativa, el Servei Comarcal de Català de l’Anoia n’organitza una sessió de presentació, que tindrà lloc el proper dimarts 12 de març, a les 10 del matí o a les 5 de la tarda, a la seu del Consell Comarcal, a la plaça de Sant Miquel, 5 d’Igualada.  Les persones interessades poden obtenir més informació trucant al 938051585 o bé a través del correu electrònic anoia@cpnl.cat.