Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

12 empreses de l’Anoia reben formació per esdevenir Punts d’Informació Turística (PIT)

19 d'abril de 2017

El Consell Comarcal de l’Anoia va realitzar, el passat divendres 7 d’abril a Can Alemany, la primera jornada formativa a les noves empreses de l'Anoia perquè puguin esdevenir Punts d'Informació Turística.

Punts d'Informació Turística (PIT) és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona, que pretén dotar a la demarcació de Barcelona del màxim nombre de punts acreditats per donar informació turística de qualitat, que puguin complementar als serveis d’informació, difusió i atenció turística oficials.

img 1824El programa consta de 5 sessions de formació per a les empreses de nova incorporació, així com també per a les que renovin l’adhesió, complementades amb visites de coneixement al territori.

Aquesta primera sessió, realitzada a Can Alemany, va ser una introducció al projecte. Es va explicar els objectius, la missió, la implantació del programa, les avantatges de ser un punt PIT, entre altres.

Aquest ja es el tercer any que l’ens comarcal realitza aquest programa. Actualment l’Anoia compta amb una trentena de punts d’informació turístics, són empreses procedents del sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus. 

Last modified: 5 de febrer de 2018