Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Salutació

Benvolguts i benvolgudes,

Des del juliol del 2023 tinc l'honor i la responsabilitat de presidir aquest Consell Comarcal, la institució que vertebra la nostra comarca, l'Anoia.

Es dona la circumstància de ser el president comarcal més jove a la història de les comarques del país. Vull acompanyar la meva joventut amb dedicació, entusiasme, feina i ambició per la comarca.

Els Consells Comarcals són administracions poc conegudes, fan molta feina, però moltes vegades aquesta queda en un segon pla.

Existim per donar suport als municipis, sobretot als ajuntaments més petits i amb menys recursos, però també prestem serveis de forma directa als ciutadans, i ho fem amb la professionalitat de donar un bon servei públic, aquesta és la nostra vocació i ha de ser la nostra obligació.

Treballar de forma coordinada en nom dels 33 municipis anoiencs ens fa més forts i més estratègics, molt més que si actuem en paral·lel i de forma individual.

La comarca ens agrupa a tots 33, cadascú preservant la seva idiosincràsia i la seva personalitat, però amb el nexe en comú de pertànyer a una comarca amb vocació central, inversora i de qualitat.

En el passat, l'Anoia va ser una comarca modèlica, en la indústria adobera i en la de la pell, en la de la ceràmica o en la del paper. D'aquí en van sortir il·lustres personalitats, com la primera alcaldessa de Catalunya o el fundador de la pesseta.

Amb aquest passat d'esplendor present, des de la meva presidència vull contribuir i encoratjar-vos a tornar l'Anoia de nou a les comarques més punteres del nostre país.

Us dono la benvinguda en aquest espai web, una eina d'informació pensada perquè pugueu accedir fàcilment a la informació comarcal, conegueu tots els serveis que s'ofereixen des d'aquest ens i trobeu tot allò que us calgui. 

Us convido a explorar la web i a visitar l'Anoia! 

Jordi Parcerisas Valls
President del Consell Comarcal de l’Anoia