Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

14 Instagramers influents de Catalunya visiten l’Anoia

11 de juliol de 2017

Aquest dissabte, Anoia Turisme del Consell comarcal de l’Anoia amb la col·laboració de Barcelona és molt més de la Diputació de Barcelona, van organitzar una trobada d’instagramers influents per donar a conèixer l’Anoia i promoure el turisme a través d’Instagram.

Així, es va organitzar una jornada d’un grup reduït d’instagramers influents de Catalunya que junts i acompanyats de dos tècnics del Consell Comarcal van descobrir un trosset de l’Anoia; municipis, paisatges, patrimoni, gastronomia, allotjaments,..

A la jornada i van participar 14 instagramers @montseferre, @galarino, @oriolgen31, @juanjofuster, @tonipasqualcuenca, @javito80, @perepulido, @akanita7, @olgavimo @pericu16, @bet_tastarutes, @josepllorach, @lluíscostag i @monicatore. Entre tots ells sumen més de 600.000 seguidors en els seus perfils personals. A més, alguns d’ells formen part d’altres perfils com @clikcat, @ig_catalonia, @anoia_igers, etc.

Al llarg del mateix dissabte els participants van estar penjant a la xarxa desenes de “històries” i al llarg d’aquests dies amb el hastag #anoiaturisme es podran anar veient altres imatges de la jornada. Alguns dels instagramers presents van aconseguir durant el mateix cap de setmana més de 1.000 "likes" en algunes de les seves fotografies.

La jornada, marcada el matí per la pluja, va començar a Igualada com a punt de trobada i des d’on, amb mini bus va començar la ruta. El matí es va visitar Segur de Veciana, el nucli i l’Art Eclesia, Pujalt i l’Astor on van poder passejar pels seus carrers de pedra, visitar alguna casa rural i gaudir d’un dinar de tastets de l’Anoia. La descoberta de l’Anoia a la tarda va continuar cap a Prats de Rei visitant la Manresana i acabant a Igualada al cementiri nou i a l’European Ballon Festival.

Last modified: 5 de febrer de 2018