Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Activa inicia les activitats per al foment del desenvolupament local

17 d'abril de 2018

La passada setmana es van posar en marxa dues accions emmarcades en els programes de desenvolupament local del pla de treball d’enguany d’Anoia Activa. Ambdues accions donen continuïtat a les activitats realitzades l’any passat.

Dimecres, 11 d’abril, es va realitzar la primera sessió del Cicle de sensibilització del desenvolupament i l’Economia Social Solidària (ESS) als municipis de l’Anoia.

Aquesta activitat és una continuïtat de la formació introductòria a l’Economia Social Solidària de la convocatòria anterior, que va tenir una molt bona acollida per part dels municipis de la comarca. Enguany es preveu generar un grup de treball entre els tècnics que van assistir a la formació de 2017 per organitzar activitats de promoció d’ESS (exposició, xerrades, etc.) en fires i trobades anuals. Concretament en la sessió de treball de la setmana passada, els tècnics de diversos municipis de l’Anoia van identificar les fires més significatives on organitzar activitats per sensibilitzar sobre l’ESS i també poblacions on poder dur a terme xerrades informatives d’aquesta temàtica. Alhora s’està treballant amb el material de difusió de tot el cicle de sensibilització.

Per altra banda, el dijous 12 d’abril, va tenir lloc el primer seminari per al desenvolupament del teixit empresarial local, alineat amb les 4 càpsules que es va impartir l’any per millorar el posicionament de les empreses de la comarca en l’esfera digital i el món 2.0. Amb el títol “Estratègies digitals avançades per a PIMES”, l’expert Gorka Garmendia va exposar, per a 14 assistents, nous recursos digitals per atraure i consolidar clients (YouTube Ads, Retargeting, Custom Audiences, Looalike Audiences, Smart Display, etc). La jornada va ser molt ben valorada per les empreses assistents que van conèixer.

El segon seminari, previst pel dia 24 de maig, estarà conduït per la Mónica Mendoza. Sota el títol “Com captar clients en temps actuals”, s’oferiran les bases per marcar l’estratègia i la operativa comercial de l’empresa, així com generar un argumentari de vendes potent. Les inscripcions estan obertes a info@campusmotor.eu o al 93.808.49.89.

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Last modified: 17 d'abril de 2018