Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Turisme organitza la seva primera trobada d’instagramers el 14 de maig als Salts d’Aigua de Cabrera

3 de maig de 2017

El Consell Comarcal de l’Anoia, a través d’Anoia Turisme organitza la seva primera trobada d’instagramers amb l’objectiu de promoció i difusió dels atractius turístics de la comarca.

Aquesta primera trobada, que tindrà lloc el diumenge 14 de maig, s’ha organitzat a Cabrera d’Anoia, concretament als Salts d’Aigua de Cabrera d’Anoia, un conjunt de salts d’aigua no gaire coneguts i que són una petita meravella.

Els participants arribaran a 1/4 de 10 del matí al Local Social de Canaletes, on recolliran les acreditacions i on se'ls oferirà un petit esmorzar. A 3/4 de 10 començarà la ruta guiada pels Salts. Al llarg del recorregut també es visitarà el celler de Can Feixes. Les inscripcions són gratuïtes però les places són limitades. Cal inscripció prèvia a: turisme@anoia.cat.

Els igers participants a la 1a Trobada d'Instagramers de l’Anoia podran presentar les seves fotografies realitzades a Cabrera d’Anoia dins la trobada fins el dimarts 16 de maig a les 23.59 h. Les fotografies participants han de portar les etiquetes #anoiaturisme #anoia_igers i #saltsaiguacabreraanoia i han de ser penjades a la xarxa Instagram en un perfil públic perquè el jurat les pugui veure.

Les millors fotografies seran premiades: la primera amb un P@leo cap de setmana per una família a Hostalets de Pierola. El segon premi serà una visita i tast al celler Can Gallego-Mas dels Clavers i un dinar a Cal Ros per 2 persones i el tercer una ampolla Cava Magnum de Can Feixes.

Per l’organització de la trobada, Anoia Turisme compta amb la col·laboració d’Anoia Igers i el suport de l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme.

Per saber-ne més podeu consultar el blog de www.anoiaturisme.

Last modified: 5 de febrer de 2018