Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Turisme presenta la campanya d’estiu ‘Escapa’t a l’Anoia’, amb la voluntat d’atraure visitants a la comarca 

12 de juliol de 2022

L’espot promocional convida a recórrer i visitar el territori, mostrant alguns dels principals atractius del territori 

Anoia Turisme ha llançat aquest estiu a les xarxes socials un nou vídeo, dins de la campanya “Escapa’t a l’Anoia”, amb l’objectiu de fer visible la destinació Anoia i atraure visitants a la comarca. 

El vídeo convida a acostar-se a l’Anoia, tot ressaltant les fortaleses de la destinació; recorrent-la a peu, a cavall o amb BTT convencional o elèctrica, passejant pels pobles amb encant, tastant la gastronomia, observant el patrimoni, descansant en algun dels allotjaments rurals o, fins i tot, contemplant-la des de l'aire, ja sigui amb globus, amb parapent o amb altres alternatives. 

L’espot, que vol posar en valor que l’Anoia és una comarca sostenible i slow, s’anirà promocionant als perfils oficials d’Anoia Turisme a les xarxes socials. També s’enviarà a  tots els ajuntaments i agents turístic s de la comarca, a l’Agència Catalana de Turisme i a la Diputació de Barcelona, perquè també a través dels seus canals pugui arribar a moltes més persones que siguin potencials visitants.

Anoia Turisme és l’ens supramunicipal de coordinació i concertació estratègica del turisme entre els ajuntaments i el Consell Comarcal de l’Anoia, amb l’objectiu de treballar plegats per destacar l’Anoia com una destinació turística a través de la promoció, disseny i dinamització de nous projectes i productes turístics basats en les potencialitats del territori, que augmentin l’impacte econòmic del sector del turisme.

Last modified: 12 de juliol de 2022