Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Arcadi Oliveres convidat a la celebració del Dia del Voluntariat impulsada pel Consell Comarcal. Oliveres oferirà una conferencia oberta a tothom el divendres dia 5 a les 17h a l’Equipament Cívic – Casal del Passeig

1 de desembre de 2014

Aquest divendres dia 5 de desembre l’Anoia celebrarà el seu primer Dia del Voluntariat. El Consell Comarcal impulsa aquesta iniciativa pionera, de la mà de les entitats que participen en el projecte ‘Voluntariat Sènior a l’Anoia’ (Fundació Privada Àuria, Consorci Sociosanitari de l’Anoia, Creu Roja Anoia, Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra, Fundació Sanitària Sant Josep, AMPA Mare de Déu del Portal, Xarxa d’entitats de gent gran de Capellades i Atlas Fundació Sociocultural), i també del Consell de la Gent Gran de l’Anoia.

Així, el divendres 5 de desembre, a partir de les 16h, a l’Equipament Cívic -Casal del Passeig, acollirà un acte de reconeixement a tots els voluntaris i voluntàries d’aquestes entitats -independentment de la seva edat-, i també un espai idoni per reflexionar al voltant de l’exercici del voluntariat.

A les 16h tots els voluntaris podran participar en l’espai de debat “Cafè amb experiència”, en què es reflexionarà al voltant del paper del voluntariat. Seguidament a les 17h tindrà lloc una conferència a càrrec del reconegut economista i activista per la justícia social i la pau Arcadi Oliveres.

Posteriorment es posarà en comú tot allò debatut en l’espai de petites taules del “Cafè amb experiència”. Finalment, tancarà aquesta primera celebració del Dia del Voluntariat a l’Anoia un acte de lliurament d’un reconeixement, per part de cada entitat, a tots els voluntaris i voluntàries presents, un acte sense precedents a la comarca que mostra la bona entesa i el treball en xarxa entre les entitats i el Consell Comarcal.

Last modified: 5 de febrer de 2018