Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Arriba la segona edició de l’Anoia Race Tour, esport i gastronomia per a tot tipus de públic

26 de març de 2012

El pròxim dissabte 12 i diumenge 13 de maig tindrà lloc l’Anoia Race Tour, un esdeveniment per conèixer el territori a través de l’esport, la gastronomia i altres activitats lúdiques i culturals.

El passat divendres 25 de maig, el vicepresident del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Calpe, acompanyat de la consellera de Turisme de l’ens comarcal, Marijo Aubarell i un responsable de l’empresa Ocisport, Ramon Prat, van presentar,  a la seu Consell Comarcal de l’Anoia, l’Anoia Race Tour, dos dies d’esport, gastronomia i cultura que permeten conèixer i gaudir de la comarca en família.

Anoia Turisme liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport organitzen per segon any consecutiu aquests esdeveniment que té l’objectiu d’oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i familiar.

Anoia Race Tour tindrà lloc el segon cap de setmana de maig, dos dies on els participants podran escollir una cursa en BTT, una cursa a peu o una caminada popular amb diferents opcions segons el nivell de dificultat. A més a més, l’activitat es combinarà amb un menú degustació amb productes del territori a càrrec de l’associació gastronòmica Anoia Cuina.

L’Anoia Race Tour pretén ser un esdeveniment familiar on els acompanyants dels esportistes també puguin gaudir de l’experiència. Per això, es crea l’opció d’acampada lliure a la zona de Pujalt on hi haurà un seguit d’activitats complementàries, sopar i música a l’aire lliure durant dissabte tarda i nit. Pujalt es convertirà per un cap de setmana en el centre neuràlgic de l’experiència de convivència amb l’esport, la natura i, en definitiva, amb el territori.

Les característiques topogràfiques fan de l’Anoia una comarca privilegiada pel turisme esportiu. El territori anoienc permet oferir un ampli ventall d’activitats esportives, per a tots els nivells i de gran qualitat. Per altra banda, esdeveniments com aquest permeten desenvolupar l’activitat turística de la comarca ja que ofereixen la possibilitat de difondre el patrimoni cultural i natural de l’Anoia, des de la seva oferta d’allotjaments, la seva gastronomia així com les seves festes i activitat industrial.

El Consell Comarcal de l’Anoia fa una decidida aposta per impulsar el turisme a la comarca i aconseguir que esdevingui un dels motors de la recuperació econòmica de la zona. El turisme a l’Anoia és un sector emergent, amb potencial per crear empreses i ocupació i un motor econòmic del nostre territori. El turisme té un gran potencial tant des del punt de vista de l’activitat econòmica com des de la seva projecció territorial, cultural i de reforçament de la identitat local.

Amb el treball conjunt d’Anoia Turisme i Ocisport es vol  posicionar l’Anoia com al centre neuràlgic d’activitats a l’aire lliure, especialment de la BTT, de la Catalunya Central. Anoia Race Tour es converteix així en una eina de comunicació i de promoció excepcional per a tot el que representa l’esport i el turisme actiu a l’Anoia, una oportunitat per augmentar i fer créixer la pràctica de l’esport i, alhora, donar notorietat a la marca Anoia Turisme i el seu potencial com a destinació turística activa.

Inscripcions i més informació:
www.ocisport.net
ART BTT [3.48 MB]
ART curses peu [3.31 MB]

Last modified: 5 de febrer de 2018