Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Castellfollit de Riubregós s’afegeix a la llista de “Nuclis amb encant” de l’Anoia

12 de desembre de 2018

El Consell Comarcal de l’Anoia acaba d’editar un nou mapa de la col·lecció “Nuclis amb encant” de la comarca. Es tracta de Castellfollit de Riubregós, un poble d'origen medieval nascut en terres de frontera, a redós d'un castell que encara avui s'alça majestuós i emblemàtic entre les seves pròpies ruïnes.

El nou mapa destaca, a més del castell, altres elements patrimonials i naturals característics del municipi com la capella de Sant Roc, font de la Carretera, Capelleta de Sant Roc, Plaça major, Cal Botines, Cal Benet, Font del Raval, Oratori del Cap del Raval, Cal Palònio, Cal Litet, Priorat de Sant Maria, Capella dels Sants Metges, Font de l’Aurò i la Capella de Sant Pere Magrà.

La publicació que ha estat possible gràcies al treball conjunt per l’elaboració de continguts de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós i el Consell Comarcal de l’Anoia i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha estat editada en tres  idiomes; català, castellà i anglès i segueix el mateix format que les anteriors. Un dibuix en el qual es destaquen els carrers, places i edificis més emblemàtics en una cara i de l’altra, la descripció de tots ells; monuments, patrimoni i els espais més destacats.

La de Castellfollit de Riubregós ja és la cinquena entrega de mapa de “Nuclis amb encant” de l’Anoia que se suma als de La Llacuna, Copons, Sant Martí de Tous i Piera. L’objectiu és el de posar en valor els nuclis antics dels diferents municipis de l’Anoia i promocionar aquestes viles que combinen patrimoni, natura, gastronomia, cultura.... essent una eina més de promoció.

“Nuclis amb encant” de Castellfollit es pot trobar al mateix Ajuntament, al restaurant Can Pep de Castellfollit i al Consell Comarcal de l’Anoia. També es pot descarregar al web d’Anoia Turisme.

Last modified: 12 de desembre de 2018