Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Campus Motor Anoia de Castellolí estrena parada de bus

26 de juny de 2024

El proper 1 de juliol el Campus Motor Anoia a Castellolí estrenarà nova parada de bus.

El Consell Comarcal de l’Anoia, l’ajuntament de Castellolí i la direcció del Campus, van notificar la necessitat d’aquesta parada per facilitar l’accés als estudiants al centre. Així, un acord amb la companyia Hispano Igualadina permetrà disposar d’aquesta nova parada.

Cada vegada el Campus Motor Anoia acull noves formacions, explica la directora del centre, Baàbara Pons. El proper curs 24-25 es previst augmentar les linies i per tant el nombre d’alumnes que cursarant el cilcle formatiu de grau mitjà en electromecànica de vehicles, a més d’altres formacions relacionades amb el món del motor, i en concret del vehicle elèctric, l’especialització del centre.

L’alcalde de Castellolí, Joan Serra, per la seva banda ha manifestat la seva satifacció per aquest nou servei que reforça l’aposta pel motor del municipi i facilita l’accés als alumnes de Castellolí però també d’arreu.

El president del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Parcerisas, va ressaltar l’aposta per la formació professional que cal seguir fent a la comarca. Aquesta parada és una mostra més de la voluntat de cuidar i creure en la formació de cicles mitjans, portant en aquest cas, la mobilitat a peu del centre.

Aquesta parada, aquest nou servei, que entrarà en funcionament el mes de juliol l’efectuarà els busos que fan la linia regular Igualada - Barcelona i Barcelona - Igualada en horari lectiu i que són gestionats per l’empresa Hispano Igualadina

Last modified: 26 de juny de 2024