Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Campus Motor i el Parc Motor es promocionen al sector de l’automoció a la Xina

6 de juny de 2017

El conseller del Campus Motor Anoia Joan Serra va viatjar al país en missió comercial per promocionar-los

El conseller del Campus Motor Anoia Joan Serra va participar aquest mes de març a una missió comercial a la Xina per promocionar el Campus Motor i el Parc Motor. Encapçalada pel conseller d'Empresa i Coneixement Jordi Baiget, la missió la van organitzar l’agència per a la competitivitat de l’empresa ACCIÓ i l’Agència Catalana de Turisme, amb la participació de PRODECA, el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) i Biocat.

Campus Motor Anoia va formar part de la quaranta d'empreses de la delegació catalana de sectors estratègics com l’automoció, el turisme, l’alimentació i la biotecnologia, amb l’objectiu de detectar i aprofitar noves oportunitats de negoci per intensificar la presència comercial catalana en aquesta regió asiàtica, tancar projectes de cooperació tecnològica i promocionar Catalunya entre els agents turístics xinesos.

joan-serra2L’automoció va tenir un protagonisme especial en l’agenda d’aquesta missió empresarial i comercial catalana. Les empreses catalanes del sector es van reunir amb companyies xineses fabricants de vehicles, motors o components, així com amb centres d’R+D del país. Per exemple van visitar Catarc, un dels centres d’R+D més potents de la Xina, la planta de GAC Motor, Brilliance i la Guangzhou Automobile Group.

Aquest és el segon viatge que fa el Campus Motor amb el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya, després de l'èxit de l'anterior en què van participar captant empreses per al territori. Enguany el viatge s'ha finançat a través de l'Oficina de Captació d'Inversions de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena, on es concentren la major part de les instal·lacions que es promocionen.

Last modified: 5 de febrer de 2018