Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal, Anoia Jove, reinicia el servei d’Informació i Dinamització juvenil a Centres Educatius de Secundària, PIDCES

6 de novembre de 2023

Un punt on s’informa i assessora els joves en matèries com ensenyament, salut, lleure, participació o el món laboral, entre altres.

Amb l’arrancada del nou curs escolar 2023-2024, el departament de joventut del Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Jove, inicia novament el projecte PIDCES als instituts de la comarca. 

El PIDCES, Punt d’Informació i Dinamització Juvenil a Centres Educatius de Secundària, pretén oferir als i les joves dels instituts un espai on informar-se i poder preguntar sobre temes d‘interès juvenil i a més proposar i participar en les diferents activitats que s’organitzen. 

Aquest any,  i amb l’objectiu de poder arribar a les persones joves de municipis petits, s’ha sumat a aquest projecte l’Institut Alexandre de Riquer de Calaf. L’alumnat trobarà a les dinamitzadores de l’equip Anoia Jove els dimecres quinzenalment al pati de les 9:50h. 

El PIDCES també té lloc a molts altres instituts de la comarca on l’alumnat hi trobarà les tècniques i dinamitzadores dels mateixos municipis. Aquests instituts són: l’Institut Molí de la Vila i l’Escola Mare del Diví Pastor de Capellades, l’Institut Montbui, l’Institut Escola Renaixença dels Hostalets de Pierola, l’Institut Guinovarda i l’Institut Escola Piera, l’Institut Vallbona, l’Institut Escola Castell d’Òdena, l’Institut Pla de les Moreres, l’Institut de Masquefa i diversos instituts d’Igualada amb el projecte PINS.

Last modified: 6 de novembre de 2023