Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal crea el Catàleg de Serveis de l’ens “una eina viva i dinàmica per atendre les necessitats dels municipis”

1 de juny de 2016

El vicepresident del Consell Comarcal, David Alquézar, va presentar a alcaldes i regidors de la comarca de l'Anoia el 'Catàleg de serveis" de l'ens comarcal.
El passat 25 de maig, en el marc del Consell d'Alcaldes, es va presentar el Catàleg de Serveis del Consell Comarcal de l'Anoia, un nou instrument, una nova eina bàsica de coordinació i suport de la corporació comarcal als ajuntaments de la comarca.

El Catàleg és una publicació impresa i digital que recull l'oferta de serveis, tràmits i ajuts tant de caràcter econòmic com tècnic, que el Consell Comarcal ofereix als ajuntaments. El Catàleg integra un total de 118 fitxes de recursos que s'agrupen en 5 àrea que corresponen a l'estructura orgànica del Consell: Àrea de Promoció Comarcal, Àrea de Presidència, Àrea de Serveis a les Persones, Àrea de Sostenibilitat i Àrea de Serveis Territorials.

L'acte va ser presentat pel president del Consell Comarcal de l'Anoia, Xavier Boquete, que va dir que el catàleg és una bona eina per "vendre allò que estem fent. La principal raó de ser és posar en valor tota la tasca que es fa des del Consell amb l'efecte dinamitzador pel territori".

David Alquézar, en la presentació pròpiament del catàleg va explicar que amb aquest nou instrument es posa en valor la feina que es fa des de l'ens comarcal i la dels seus professionals, i que amb ell s'obre una nova etapa d'eficiència, millora continua, transparència i servei." Alquézar va fer especial èmfasi perquè es visualitzés aquest document com un "instrument viu i dinàmic, sotmès a un seguiment i evolució periòdica per tal d'atendre les necessitats dels municipis". En aquest sentit va manifestar la voluntat d'anar-lo adaptant obrint diàleg i reflexió vers els serveis prestats, com millorar-los i la possibilitat de detectar noves necessitats"

L'edició del Catàleg serà anual, a inicis d'estiu, donant un període de concertació de 3 mesos per facilitar així la planificació dels pressupostos dels municipis i del mateix consell.

Last modified: 5 de febrer de 2018