Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia adopta mesures de protecció per a recuperar, gradualment, l’atenció al públic

18 de maig de 2020

Des d’aquest dilluns es fa atenció presencial amb cita prèvia i s’han adoptat tots els protocols de prevenció per garantir la seguretat i la salut de personal i ciutadania

Amb l’entrada a la Fase 1, el Consell Comarcal de l’Anoia inicia també la reobertura progressiva dels seus serveis d’atenció ciutadana, aplicant totes les mesures de prevenció imprescindibles per garantir la seguretat i la salut de la ciutadania i del seu personal.

Des d’aquest 18 de maig, l’atenció al públic necessària es fa de 8 a 15h, sempre amb cita prèvia, i s’ha centralitzat íntegrament a la planta baixa de l’edifici de la plaça Sant Miquel d’Igualada, evitant així moviments innecessaris al seu interior. Es pren la temperatura a tothom qui entra, és obligat portar mascareta per accedir a les instal·lacions i les persones que hi accedeixin hi trobaran gel desinfectant i guants.

Les gestions que requereixin atenció presencial es faran mitjançant cita prèvia, trucant al telèfon 93 805 15 85 i demanant contactar directament amb el departament corresponent. S’han habilitat tres punts d’atenció equipats amb pantalles protectores de metacrilat i les mesures necessàries per guardar les distàncies de seguretat. La recepció de l’edifici ha estat igualment dotada d’una pantalla de metacrilat i de la senyalització necessària.

Altres mesures adoptades passen per la restricció d’ús de l’ascensor per als casos estrictament necessaris i la substitució de totes les aixetes de l’edifici per polsadors, fet que facilita la protecció i la seva desinfecció.

A més, s'ha aprovat un Pla de Contingència que recull totes les mesures de seguretat pels treballadors i pels usuaris, tant a les instal·lacions del Consell Comarcal com en aquells ajuntaments on hi acudeixen treballadors de l'ens. El document s'ha elaborat d'acord amb les directrius de les autoritats sanitàries i incorporant les aportacions fetes per les delegades i delegats de prevenció, en representació dels treballadors i treballadores, a través del Comitè de Seguretat i Salut.

El vicepresident primer del Consell Comarcal, Jordi Cuadras, afirma que “durant les darreres setmanes, que han estat d’una excepcionalitat absoluta, ens hem adaptat constantment a l’evolució de la situació per prestar els serveis a la ciutadania. Per això s’ha combinat la tasca presencial i el teletreball per garantir el servei i la protecció de tothom”. Cuadras expressa “un agraïment a totes les treballadors i treballadors que han fet un esforç immens”. El Consell Comarcal continuarà adaptant la seva activitat a les fases de desconfinament, sempre garantint la seguretat de tothom.

Last modified: 18 de maig de 2020