Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia amplia i reforça les rutes de transport escolar

12 d'octubre de 2017

Amb les millores, prop de 1600 infants i joves anoiencs es beneficien del servei cada dia

El Consell Comarcal de l'Anoia ha ampliat aquest curs les rutes de transport escolar amb dues incorporacions i el reforçat d'una ja existent, per donar cobertura a 1586 estudiants anoiencs, 92 d'ells amb transport adaptat.

Les dues noves línies A230 i A232 traslladaran estudiants de secundària i batxillerat provinents de Can Bonastre, la Serra Alta de Pierola, Can Fosalba, Can Rovira de l'Estela, Can Mata de la Rovira i Can Pinall fins a l'Institut Guinovarda de Piera. En total donaran servei de transport escolar obligatori a 11 joves de secundària, i no obligatori a 39 de secundària i a 3 de batxillerat.

D'altra banda, s'ha reforçat la línia A208, que fa el servei de Font Camaró i la Torre de Claramunt fins a l'Institut Molí de la Vila de Capellades, que passa de 76 a 96 escolars, 82 de secundària amb transport obligatori i 14 de batxillerat.

L'ens comarcal té cedides les competències del Departament d'Ensenyament en transport escolar per donar servei a aquells alumnes de la comarca que s'han de desplaçar obligatòriament del seu municipi. El Consell concedeix ajuts individuals de desplaçament als alumnes que ho sol·licitin i compleixin les bases reguladores d’aquests ajuts. En aquest marc, Xavier Perez, conseller de l’àrea de serveis personals explica que “des de l’ens comarcal es treballa per donar sempre el millor servei possible a les famílies anoienques i en la mesura de les nostres competències poder cobrir al màxim les necessitats”. 

Last modified: 5 de febrer de 2018