Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia busca sis joves per formar-los en programació informàtica

14 d'octubre de 2020

La formació s’adreça a persones joves, entre els 16 i els 29 anys, que estiguin inscrites al Programa de Garantia Juvenil o com a demandants d’ocupació

Des del Consell Comarcal de l’Anoia i el centre de formació CEINA s’anuncia l’inici d’una nova formació, aquest mes d’octubre, adreçada a persones joves entre els 16 i els 29 anys, que estiguin inscrites al Programa de Garantia Juvenil o com a demandants d’ocupació. El curs està subvencionat i queden sis places lliures de les 15 que s’ofereixen.

El projecte esTICon vol formar joves perquè puguin programar ASP (en anglès, Active Server Pages) i aprendre o reforçar els seus coneixements d’ofimàtica. El curs alternarà l’aprenentatge a distància i les tutories presencials i l’objectiu és millorar la formació dels joves de la comarca en l’àmbit informàtic per augmentar les possibilitats de trobar feina.

Es proposa una formació TIC que combina un mòdul especialitzat en l’àmbit de la programació, de 40 hores, amb un mòdul transversal d’ofimàtica de 190 hores, comú en varis certificats de professionalitat i que donarà a l’alumne uns coneixements generals valorables al mercat laboral i, al mateix temps, podrà obtenir una Certificació ACTIC. 

Per més informació, els interessats en participar en aquest curs subvencionat poden contactar amb el Departament de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia al correu aeo@anoia.cat o al telèfon 93 805 15 85. Les inscripcions es tancaran quan s’hagin omplert les sis places disponibles.

Last modified: 14 d'octubre de 2020