Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia cerca diferents perfils professionals per la convocatòria del programa Joves en Pràctiques 2021

2 de setembre de 2021

Els perfils proposats són Tècnic de suport a Intervenció, Tècnic de suport a projectes de Turisme i Comerç, Tècnic mig d’Informàtica i Administratiu/va

El Consell Comarcal de l’Anoia cerca diferents perfils professionals per la convocatòria del programa de Joves en Pràctiques 2021, que lidera el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a través del programa d’Iniciativa d’Ocupació Juvenil, subvencionat pel Fons Social Europeu. 

Aquest programa ofereix un contracte de pràctiques remunerades, per un període de sis mesos a jornada completa, i els perfils professionals que es busquen són Tècnic/a de suport a Intervenció, Tècnic/a de suport a projectes de Turisme i Comerç, Tècnic/a mig d’Informàtica i Administratiu/va. La consellera de Joventut, Feminisme i LGTBI, Carme González, destaca que “des del Consell Comarcal apostem fermament per la generació d’oportunitats per als i les joves de l’Anoia i, amb convocatòries com aquesta, els oferim l’oportunitat de créixer personalment i professionalment en un entorn laboral real”.

Els requisits de les persones joves per participar en aquesta edició del programa són: ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional. Aquelles que hagin participat en el Programa a la convocatòria de l’exercici 2019 i 2020, no ho podran fer en la convocatòria d’aquest any.

Les entrevistes i contractacions es duran a terme durant el present mes de setembre. Per a més informació, es pot consultar el web www.anoiajove.cat o contactar amb el Consell Comarcal, trucant al 93 805 15 85, extensió 2, o enviant un WhatsApp al 679 964 699.

Last modified: 2 de setembre de 2021