Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

 El Consell Comarcal de l’Anoia denuncia als Mossos d’Esquadra les pintades fetes a la paret de la seu i identifica els autors

28 d'octubre de 2022

El Consell Comarcal de l’Anoia ha presentat denúncia als Mossos  d’Esquadra per les pintades que han aparegut la matinada d’aquest dijous  a la seu de l’ens comarcal en contra dels càrrecs electes polítics i sindicals de la institució. Les càmeres de seguretat de l’edifici, ubicat a la plaça de Sant Miquel, han enregistrat els fets i s’han pogut identificar les dues persones que les han fet.

La denúncia ja està en mans dels Mossos d’Esquadra i al ser un edifici  històric catalogat per l’Ajuntament d’Igualada es tramitarà per via penal amb la gravetat que comporta, ja que el codi penal pot arribar a castigar-ho amb penes de presó. Paral•lelament a la denúncia per via penal degut a les característiques de l’edifici i al tenir els autors identificats, també es procedirà a establir la sanció que marquen les ordenances municipals d’Igualada i l’assumpció dels costos de la neteja.

El Consell Comarcal de l’Anoia condemna l’acció vandàlica i afirma que el vandalisme i la coacció no té lloc en una societat democràtica.

Last modified: 28 d'octubre de 2022