Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia impulsa un projecte de creació de paquets turístics a l’Anoia

13 de setembre de 2017

Hi participen uns 20 agents turístics de la comarca, com allotjaments, restaurants o museus

El Consell Comarcal de l'Anoia ha engegat un projecte de creació de paquets turístics a la comarca amb l'objectiu d’una banda de poder oferir als turistes potencials propostes ben definides i valorades econòmicament i de l’altre facilitar als agents turístics la comercialització dels mateixos.

Entre la vintena d'agents turístics convidats a participar de la iniciativa hi ha allotjaments, restaurants, museus, empreses d’acompanyament patrimonial i empreses que ofereixen activitats diverses.

La formació, impartida per l'empresa Tourislab consta de dues fases. La primera fase del projecte ha consistit en què els agents turístics rebessin una formació específica en tendències dels mercats turístics estratègics, en elements clau de competitivitat i tècniques per a la creació de productes turístics, i en adaptació i especialització de l'oferta dels establiments turístics a segments nínxol especialitzats.

Un cop finalitzada aquesta primera fase s’iniciarà la segona fase en la que l'empresa consultora farà assessoraments individualitzats i grupals per anar tancant els paquets turístics més treballats i per donar pautes per a crear-ne de nous.

 

Last modified: 5 de febrer de 2018