Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia obre el termini de sol·licitud de les noves beques per estudis d’ensenyaments artístics adreçades a infants i joves

30 de novembre de 2020

Romandrà obert de l’1 de desembre al 31 de desembre i hi poden optar famílies de la comarca amb infants o joves fins als 16 anys que s’ajustin als requisits establerts en la convocatòria

El Consell Comarcal de l’Anoia obre el termini de sol·licitud de les noves beques per infants i joves de la comarca que vulguin estudiar ensenyaments artístics extraescolars i que compleixin els requisits de la convocatòria. Es podran tramitar des d’aquest dimarts, 1 de desembre, fins al dia 31 de desembre, ambdós inclosos, i la finalitat és facilitar la pràctica d’activitats de caire artístic i cultural i fomentar, alhora, el màxim accés a aquesta tipologia d’ensenyaments.

Aquests ajuts de nova creació s’adrecen a infants i joves de la comarca que tinguin entre 3 i 16 anys i la subvenció atorgada serà compatible amb qualsevol altra concedida per altres administracions o ens públics o privats, però l’import total rebut per la mateixa finalitat no podrà superar el seu cost total. 

El Consell Comarcal ha previst una dotació de 10.000 euros per aquest concepte i els ajuts podran ser del 50 o del 100% del cost de l’activitat extraescolar fins a un màxim de 350 euros, en funció de la renda de les famílies o de la seva situació socioeconòmica. Hi poden optar els infants i joves empadronats en municipis de la comarca i inscrits en una activitat extraescolar organitzada per una associació, entitat, societat mercantil, AMPA o qualsevol institució com un Ajuntament que tingui centres d’ensenyaments artístics a la comarca.

La vicepresidenta de Serveis a les Persones del Consell Comarcal, Carme Zaragoza, recorda que “aquest programa se suma a les altres dues línies de beques que ja tenim en l’àmbit educatiu, com són les de menjador i les de transport escolar, i suposa una aposta decidida per possibilitar que el màxim nombre de nens i nenes de la comarca cursin activitats artístiques i culturals extraescolars sense que la capacitat econòmica familiar pugui ser un obstacle”. 

Els detalls de la convocatòria, els topalls de renda per optar-hi, la documentació necessària i el formulari de sol·licitud es poden consultar al web www.anoia.cat. Per a més informació es pot trucar també al telèfon del Consell Comarcal 93 805 15 85.

Last modified: 30 de novembre de 2020