Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia obre el termini de sol·licitud de servei de transport escolar per al curs 2021-2022

21 de juny de 2021

Les famílies interessades poden fer el tràmit íntegrament on-line al web www.anoia.cat fins al proper 19 de juliol 

Les famílies residents en municipis de la comarca de l’Anoia que tinguin fills i filles estudiant en centres educatius d’altres municipis ja poden sol·licitar per al proper curs, si ho desitgen, el servei de transport escolar que ofereix el Consell Comarcal.

L’ens comarcal té l’obligatorietat de garantir aquest servei als alumnes d’ensenyament obligatori, essent de manera gratuïta quan els alumnes hagin d’escolaritzar-se fora del seu municipi de residència, és a dir, Transport Obligatori. En canvi, en els casos de Transport No Obligatori, els alumnes no s’han de desplaçar fora del seu municipi i per tant, les famílies hauran de pagar el servei. El mateix passa amb el Transport Postobligatori per als estudis de batxillerat i cicles formatius quan són fora del municipi de residència.

Per demanar el servei de transport, les famílies interessades ho poden fer al web www.anoia.cat, del 17 de juny al 19 de juliol. El procediment es pot completar íntegrament de forma telemàtica, des d’un ordinador o dispositiu mòbil.

Aquesta tramitació l’ha de fer la família directament i, per això, el Consell Comarcal ha creat un manual d’instruccions molt entenedor, que permet resoldre dubtes i que es pot descarregar al mateix web. Tot i això, per a la resolució de qualsevol dubte, es pot contactar al telèfon 93 805 15 85, extensió 327, o al correu electrònic transport@anoia.cat.

Last modified: 21 de juny de 2021