Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia organitza, el 19 de novembre, la segona jornada de bones pràctiques en la prevenció i intervenció davant el bullying

21 d'octubre de 2020

L’objectiu de la trobada és generar un espai d’intercanvi i coneixement entre els professionals de la comarca que treballen al voltant de l’assetjament entre iguals.

El dijous, 19 de novembre, es durà a terme la segona jornada de bones pràctiques ‘Prevenció i intervenció enfront de l'assetjament entre iguals’. L'acte, que enguany se celebrarà en format virtual, està organitzat pel Consell Comarcal de l’Anoia i impulsat per la Comissió de detecció, prevenció i intervenció enfront de l'assetjament entre iguals de la comarca. 

La iniciativa s'adreça a professionals de diversos àmbits que treballin amb infants i joves o bé que estiguin vinculats a l'assetjament entre iguals i l’objectiu de la trobada és generar un espai d’intercanvi i coneixement entre tots ells. Comptarà amb una ponència inaugural dedicada al ciberassetjament titulada "Del bullying al ciberbullying, avançant en la prevenció i la intervenció" a càrrec d’Irene Montiel, doctora en psicologia i criminòloga, experta en comportaments de risc en línia, així com amb la presentació d’experiències de prevenció o intervenció del bullying vinculades als àmbits de la cultura, el lleure o l’esport.  

La jornada tindrà lloc entre les 9:30 i les 12:30h. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden adreçar-se a ciutadania@anoia.cat  

Last modified: 21 d'octubre de 2020