Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia proposa aquest novembre dues noves formacions adreçades principalment a empreses i emprenedors

9 de novembre de 2020

Les propostes d’Anoia Activa durant l’últim trimestre de l’any les tancaran dues formacions sobre el management del segle XXI i el lideratge en la nova realitat

Aquest tercer trimestre de l’any s’ha reprès l’activitat dels diversos programes d’Anoia Activa que gestiona el Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc de la convocatòria Treball a les 7 Comarques 2019 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

En les properes setmanes es duran a terme les jornades formatives El canvi en la transformació organitzacional. El management del segle XXI, amb Xavier Marcet, el 12 de novembre en format webinar, i també El lideratge per adaptar-se a la nova realitat, amb Laia Massagué, el 29 de novembre. Es pot trobar tota la informació relativa a aquestes propostes gratuïtes al web www.anoiaactiva.cat.

Prèviament, el 28 de setembre es va dur a terme, a la Biblioteca l’Atzavara d’Òdena, l’acció de capacitació Auxiliar d’Impressió Offset i Postimpressió. Aquest curs té una durada de 205 hores, de les quals 64 són de caràcter pràctic a les instal·lacions de l’Escola del Treball de Barcelona, amb maquinària pròpia del sector d’arts gràfiques. La modalitat d’aquesta formació és semipresencial, amb algunes sessions de formació teòrica online.

Pel que fa a les accions relacionades amb el suport a les empreses de la comarca s’han realitzat, dins dels seminaris d’impuls al teixit productiu, les formacions Com fer pressupostos per guanyar diners, el 24 de setembre, i Com ser un venedor efectiu, el 20 d’octubre al Centre d’Innovació Anoia. Aquests seminaris han aportat als assistents eines pràctiques per a la millora de la seva competitivitat.

Finalment, en el marc de les Jornades Anoia Project, el 6 d’octubre es va dur a terme, al Centre d’Innovació Anoia, la sessió La digitalització a les empreses, a càrrec de l’experta Susana Lluna. En aquestes jornades, es busca la reflexió i l’intercanvi d’experiències que permetin a les empreses adaptar-se a les noves necessitats a les organitzacions en l’àmbit de la transformació digital i també en l’impacte d’aquests canvis tecnològics en les diverses àrees de la gestió empresarial.

Last modified: 9 de novembre de 2020