Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia suspèn totes les activitats públiques per contribuir a la contenció del Covid-19

11 de març de 2020

També s’han suspès les classes de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal i s’estan difonent recomanacions de prevenció entre el personal de l’ens

A partir de les recomanacions i informacions del Govern de la Generalitat de Catalunya i del Ministeri de Sanitat i de la decisió de l’Ajuntament d’Igualada de suspendre preventivament totes les activitats públiques o privades en instal·lacions municipals i via pública, el Consell Comarcal de l’Anoia suspèn també tots els actes públics, organitzats a les seves instal·lacions pel mateix Consell o per altres entitats i també aquelles que organitzi l’ens en altres equipaments. La mesura té efecte a partir d’aquest dimecres, 11 de març, i es mantindrà fins a nou avís.
Així mateix, el Consell Comarcal també suspèn les classes de l’Escola Comarcal de Dansa al Centre Cultural Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui.

Mesures internes de prevenció

A més, el Consell Comarcal ha difós un comunicat entre el seu personal amb les recomanacions bàsiques de prevenció del contagi, que són fonamentalment el rentat freqüent de mans, la ventilació dels espais de treball, tapar-se la boca de manera convenient en cas d’esternudar i mantenir distància social amb persones que mostrin signes d’afecció respiratòria. També s’aconsella reduir els desplaçaments innecessaris fora del centre de treball, limitar les reunions personals, prioritzar les tecnologies telemàtiques en les relacions laborals i reduir al mínim les
cues d’espera en les àrees d’atenció al públic.

Des del Consell Comarcal es vol contribuir, d’aquesta manera, a la contenció del coronavirus i s’agraeix a la ciutadania la seva comprensió per les afectacions que aquestes mesures puguin ocasionar. L’ens comarcal també fa una crida perquè la ciutadania mantingui la calma i segueixi els protocols marcats des de les diferents administracions i trasllada tota la seva confiança als professionals de la Salut.

Last modified: 11 de març de 2020