Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal imparteix un curs d’iniciació al voluntariat per a gent gran

9 de maig de 2017

Les persones voluntàries en entitats tenen l’oportunitat de conèixer amb profunditat quin és el seu paper en l’associació on col·laboren i aprendre eines per a desenvolupar millor la seva tasca a través d’un curs d’iniciació al voluntariat que organitza el Consell Comarcal amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i que imparteix la Federació Catalana de Voluntariat Social.

La iniciativa d’impartir formació és donar continuïtat al projecte “Voluntariat Sènior a l’Anoia” que es va iniciar el 2013 des del Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia. Des de l’administració es vol donar suport a les entitats del tercer sector que promouen el voluntariat entre les persones grans de la comarca.

El curs va dirigit a totes aquelles persones voluntàries que estiguin col·laborant a les entitats adherides al projecte Voluntariat Sènior a l’Anoia però també s’obrirà a la resta de persones interessades, en funció de la disponibilitat de places. El curs és gratuït i tindrà lloc els dilluns 29 de maig, 5, 12 i 19 de juny de les 9:30 h a les 12:30 h a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia. Les persones interessades a inscriure’s o tenir més informació ho poden fer a través de la seva entitat o al telèfon 938051585 (extensió 3).

Amb aquesta iniciativa s’aconsegueix formar als voluntaris a la mateixa vegada que es fomenta l’associacionisme i que la gent gran participi activament en el desenvolupament de projectes socials. 

Formació:Iniciació al voluntarietat [128 KB]

Last modified: 5 de febrer de 2018