Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal ofereix dos cursos de formació per a emprenedors i empreses aquest juny i juliol

23 de maig de 2017

Els assistents podran optimitzar el seu perfil a Linkedin i aprendre a fer un estudi de mercat

El Consell Comarcal de l'Anoia ofereix aquests mesos de juny i juliol dos cursos de formació per a empreses i persones emprenedores, destinats a aprendre a optimitzar el perfil de Linkedin i a aprendre a fer un estudi de mercat. Les inscripcions per als dos cursos gratuïts es poden fer al telèfon 938051585 ext 313 o al correu electrònic aamos@anoia.cat.

El curs “Linkedin, tens optimitzada la que ja és la millor xarxa de contactes que existeix?” està adreçada a persones emprenedores de tots els àmbits professionals que vulguin conèixer com treure molt més profit de Linkedin. La sessió està orientada a optimitzar el perfil professional a la xarxa i aprendre a reforçar la presència amb un perfil d'empresa estratègic. Es farà en una sessió de cinc hores, de 9 a 14 h, dimecres 28 de juny.

“Com fer l'estudi de mercat de la teva idea de negoci”, que tindrà lloc l'11 de juliol de 9.30 a 14 h, està adreçat a persones emprenedores que tinguin un projecte o una idea empresarial o petites empreses que comencin la seva activitat. La sessió consistirà en proporcionar una metodologia per recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions. Els assistents podran identificar qui són els seus clients, la viabilitat de la seva idea, la mida del mercat i on trobar la informació que necessiten.

Formació: Empreses i persones emprenedores [199 KB] 

 

Last modified: 5 de febrer de 2018