Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza un taller sobre sexualitat a l’Espai per Dones de SMC Anoia

14 d'agost de 2018

L’activitat del SIAD Anoia vol afavorir el benestar sexual i afectiu i prevenir la violència masclista

El Servei d’Informació i Atenció a les dones (SIAD) del Consell Comarcal de l’Anoia va organitzar del 7 de maig a l’11 de juny un taller sobre sexualitat a l’Espai per Dones de l’entitat Salut Mental Catalunya (SMC) de l’Anoia. La psicòloga i sexòloga del SIAD i integradora social del SMC Anoia Myrna González ha estat l’encarregada de conduir l’activitat.

L’objectiu del taller ha estat afavorir el benestar sexual i afectiu de les dones i prevenir la violencia masclista, fomentant l’apoderament i l’autoconeixement. Les participants van poder reflexionar sobre l’educació rebuda en relació a la sexualitat en un espai de treball en grup.

Segons els organitzadors, ha estat una experiència molt satisfactòria per a totes les participants, perquè ha permès que connectessin amb sensacions de manera lliure i creativa, trencant amb estereotips i mites que dificulten el desenvolupament integral de les dones.

El SIAD Anoia ofereix atenció presencial a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia els dijous de 15.30 a 18.30 h. Es pot demanar cita prèvia amb els serveis d’assessorament jurídic i psicològic trucant al 636365631.

Last modified: 14 d'agost de 2018