Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza una sessió formativa sobre gestió de la diversitat religiosa en l’àmbit educatiu

16 de maig de 2017

El passat divendres 12 de maig, el Consell Comarcal va organitzar una sessió formativa sobre gestió de la diversitat religiosa en l’àmbit educatiu que va comptar amb la participació d’una vintena de professionals vinculats a aquest camp (professorat, assessors LIC, tècnics d’educació...).

Al llarg de la sessió, impartida per Joan Gómez, tècnic de la Direcció General d’Afers religiosos, es van abordar diverses qüestions al voltant de la diversitat religiosa; la normativa que la regula, les principals peticions de cada confessió religiosa així com les recomanacions pels centres educatius respecte de l’alimentació i el menjador escolar, les celebracions i commemoracions al centre, el vestuari i l’ús de símbols religiosos o el currículum i la diversitat religiosa.

sessio-diversitat-religiosa-2Totes les persones participants van poder endur-se un exemplar de la Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres educatius, la qual pot consultar-se a la web de la Direcció General d’Afers Religiosos.

Aquesta acció formativa s’emmarca en el programa formatiu per a professionals de la Unitat de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal de l’Anoia.

Last modified: 5 de febrer de 2018