Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza una sessió formativa sobre la societat i cultura xineses

19 de setembre de 2017

El proper 20 d’octubre el Consell Comarcal organitza una sessió formativa al voltant de la societat i cultura xineses. La sessió abordarà diferents aspectes de la organització social i cultural de la Xina fent incís en el perfil de les persones xineses que arriben a Catalunya i la seva perspectiva i participació en els serveis públics i privats, comparant-los amb els serveis del seu país.

Els objectius de la sessió són: apropar els professionals dels serveis públics de la comarca a la cultura i idiosincràsia de les persones xineses per tal de comprendre millor els seus valors i la seva forma de vida, conèixer el funcionament del sistema educatiu, sanitari, dels serveis socials i cossos de seguretat a la Xina i obtenir eines per a millorar la comunicació amb les persones xineses usuàries d'aquests serveis.

La formació anirà a càrrec de Marta Viles Casanovas, Llicenciada en estudis d’Àsia Oriental i Màster d’Educació Intercultural de la UAB. Traductora de xinès mandarí.

Aquells professionals que estiguin interessats en participar a la sessió poden inscriure’s a través de l’adreça ciutadania@anoia.cat o bé trucant al telèfon 938051585 ext. 141 

Last modified: 5 de febrer de 2018