Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal promou el projecte Educa de suport als pares i mares que han iniciat un procés de reagrupament familiar i a aquelles famílies que s’han retrobat recentment.

22 de març de 2011

Els pares i mares que inicien un procés de reagrupació familiar sovint reagrupen als seus fills i filles després de diversos anys de separació. La maternitat/paternitat es construeix en la distància i aquest fet comporta moltes dificultats tant per als pares com per als fills.

Davant aquest context i amb la voluntat de donar suport a tota la família per gestionar el reagrupament el Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc del Pla de Ciutadania i Immigració promou el projecte Educa.

El projecte pretén oferir als pares i mares suport per gestionar el retrobament amb els seus fills i filles reagrupats, prevenir situacions de violència en el nucli familiar, oferir als pares i mares estratègies per educar els seus fills i filles, millorar les relacions intrafamiliars i facilitar l'adaptació dels fills i filles reagrupats la seva família i la societat d'acollida

El primer curs del projecte es durà a terme a Capellades els dimarts i dijous, dies 29 i 31 de març, 5,7,12 i 14 d’abril. Constarà de 6 sessions i cada una d’elles abordarà un tema diferent relacionat amb la pràctica educativa i el procés de reagrupament familiar.

Totes les persones interessades poden adreçar-se a al telèfon 93.805.15.85 o al correu electrònic plaimmigracio@anoia.cat.

 

Last modified: 5 de febrer de 2018