Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal proporciona assessorament tècnic per millorar la competitivitat de les empreses de l’Anoia 

26 de juliol de 2022

Les empreses beneficiàries del Programa Anoia Activa pertanyen a sectors tan diversos com la maquinària agrícola, el packaging alimentari, la comunicació, el ioga i la dansa o la fusteria

El Consell Comarcal de l’Anoia proporciona assessorament tècnic especialitzat a empreses del territori amb l'objectiu de millorar la seva competitivitat. L’acció es desenvolupa novament en el marc del Projecte Anoia Activa, subvencionat per la convocatòria Treball a les 7 Comarques del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i, més concretament, dins dels Programes de Suport al Desenvolupament Local.

Cinc empreses seran les beneficiàries de la subvenció en aquesta convocatòria, que es va resoldre a principis de març. El perfil de les empreses és el següent: fabricació i reparació de maquinària agrícola, agència de comunicació, fabricació de packaging alimentari, escola de Ioga i dansa oriental i fusteria.

El passat mes de juny va finalitzar la primera fase de diagnosi, amb el suport dels consultors sènior de SecotBCN, una anàlisi que va evidenciar que tres d’aquestes empreses necessiten treballar en la millora de procediments i gestió de la qualitat, una ha de millorar la seva estratègia de màrqueting digital i producció audiovisual i una altra ha de millorar la seva estratègia de negoci i comercial.

El vicepresident primer del Consell Comarcal, Jordi Cuadras, assegura que “des del Consell Comarcal tenim molt clar que hem de posar els màxims esforços en el suport i l’acompanyament a les nostres empreses; ens trobem en un moment d’incertesa econòmica i necessitem tenir un teixit econòmic fort i competitiu, que potenciï totes les seves capacitats, generi llocs de treball de qualitat i superi les possibles adversitats. La valoració del programa l’any passat va ser molt positiva a totes les empreses que vam ajudar i esperem repetir l’èxit”.

Des del Consell Comarcal ja s’està treballant en la contractació de les tres empreses consultores, una per cadascun dels àmbits d'assessorament, que acompanyaran aquestes empreses en el seu procés de millora. I l’ens comarcal preveu publicar també, la propera tardor, les noves bases i convocatòria perquè les empreses que hi estiguin interessades s’hi puguin inscriure.

Last modified: 26 de juliol de 2022