Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal proposa una xerrada en línia per ensenyar comerços i establiments a detectar casos de maltractament a persones grans 

21 de novembre de 2022

Es desenvoluparà en línia aquest dijous, 24 de novembre, s’adreça principalment a persones que treballen en establiments amb atenció al públic

El departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l'Anoia organitza una sessió virtual per sensibilitzar sobre el fenomen dels maltractaments a les persones grans.

La sessió va dirigida principalment a persones que treballen en comerços i establiments de la comarca de l'Anoia i se’ls ensenyarà a detectar possibles casos de vulneració de drets de les persones grans que els visiten i què poden fer en aquestes situacions. Tanmateix, també es proposaran eines que poden utilitzar per ser un establiment amb Tracta cap a les persones grans.

La xerrada es desenvoluparà en línia el dijous, 24 de novembre, de 15 a 15:45h. Serà a la plataforma Zoom i l’enllaç per accedir-hi s’enviarà el dia abans a les persones inscrites. Si es connecta des d'un dispositiu mòbil caldrà tenir instal·lada l'aplicació; si és a través d'ordinador només amb l'enllaç ja s’hi podrà accedir. Les inscripcions es poden fer a bit.ly/sessiovirtualtractambe o bé trucant al Consell Comarcal, al 93 805 15 85, extensió 1 preguntant per Bàrbara.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya Tracta'm Bé de prevenció de situacions de maltractaments a persones grans, que s'està desplegant de nou a la comarca i que ja ha arribat 12 municipis de la comarca: Calaf, Capellades, Carme, Castellolí, El Bruc, Jorba, Els Hostalets de Pierola, Igualada, Masquefa, La Pobla de Claramunt, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. La implementació de la campanya s'està realitzant amb una excel·lent acollida gràcies, principalment, a la tasca dels membres del Consell de la Gent Gran de l'Anoia i a les entitats de persones grans dels municipis del territori.

Last modified: 21 de novembre de 2022