Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal signa un acord de col·laboració de pràctiques amb l’Institut Milà i Fontanals

16 d'abril de 2024

D’abril a juliol una alumna de Gestió Administrativa del centre farà activitats formatives a l’ens

El Consell Comarcal de l’Anoia ha signat un conveni de col·laboració per a la formació pràctica en centres de treball amb l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada, amb el vist-i-plau del Departament d’Educació. Segons l’acord, una alumna dels estudis de Formació Professional de Gestió Administrativa es formarà a l’ens comarcal durant quatre mesos, del 4 d’abril al 31 de juliol d’aquest any.

Durant aquest període, l’alumne podrà fer activitats formatives relacionades amb la recepció, l’organització i la transmissió de la informació i la comunicació a l’empresa i els sistemes d’arxius, relacionades amb l’atenció als clients o usuaris, amb les àrees d’aprovisionament i emmagatzematge, amb el suport a l’àrea de recursos humans, a l’àrea comercial, a l’àrea comptable i fiscal, a l’àrea financera i/o d’assegurances, al suport administratiu a equips de treball, o amb serveis prestats per entitats o organismes públics. En concret, en aquest inici de pràctiques l’alumna podrà participar del període de sol·licituds dels ajuts de menjador escolar que va començar recentment. Aquesta tasca li permetrà específicament veure tràmits administratius, aprendre en contacte directe amb la ciutadania i treballar competències de comunicació, expressió oral i escrita, així com competències d'organització.

A la signatura del conveni van assistir el president del Consell Comarcal Jordi Parcerisas, el conseller d’Ensenyament Jordi Gamero i la tutora de l’alumna en representació del centre educatiu Marina D. Rivera Joli.

Last modified: 16 d'abril de 2024