Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses de l’Anoia coneix de primera mà el projecte de nou hospital de dia oncològic d’Igualada 

1 de juliol de 2022

En aquesta convocatòria, celebrada excepcionalment a l’Hospital Universitari d’Igualada, també s’han abordat les convocatòries d’ajudes públiques i depuradores per part de l’ACA

El Consell Comarcal de l’Anoia ha celebrat aquest dijous, 30 de juny, un nou Consell d’Alcaldes i Alcaldesses encapçalat pel president de l’ens, Xavier Boquete, i que ha comptat amb la participació d’una vintena de representants de les corporacions locals del territori. 

Excepcionalment, la reunió s’ha celebrat a l’Hospital Universitari d’Igualada. El seu gerent, Ferran García, ha presentat als assistents el projecte de nou hospital de dia oncològic, que té l’objectiu de convertir aquesta àrea en un espai més còmode, confortable i acollidor per als pacients i els seus familiars. 

Per a fer-lo realitat, s’ha impulsat una campanya de mecenatge sota el lema “La seva lluita és la nostra lluita” i els particulars, empreses i entitats de l’àrea d’influència de l’equipament —l’Anoia, la Segarra i la Conca de Barberà— poden fer els seus donatius al web www.eslanostralluita.cat. L’hospital de dia oncològic de la capital de l’Anoia atén anualment més de 250 persones.

Tot seguit, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Manuel Reyes, ha exposat les novetats relatives a les convocatòries d’ajudes públiques i depuradores. El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses, com és habitual, ha finalitzat amb el torn de precs i preguntes, que permet abordar i debatre diferents qüestions d’interès específic per als assistents.

Last modified: 1 de juliol de 2022