Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Esportiu de l’Anoia ofereix suport esportiu als centres educatius

19 de novembre de 2020

El Consell Esportiu de l'Anoia (CEA) presenta ‘Som Esport’, un programa d'impuls del monitoratge per potenciar les activitats esportives extraescolars als centres educatius de la comarca.

Concretament, s’ofereix suport gratuït per poder desdoblar grups. El principal objectiu del programa és vetllar per les activitats esportives extraescolars i fomentar els beneficis de la seva pràctica en edat escolar i es portarà a terme durant els mesos de desembre 2020 i gener 2021. En cas que sigui possible tornar a la pràctica habitual, el projecte es reenfocarà cap a un altra línia, però sempre per donar suport a l’esport escolar. 

Poden sol·licitar ajuda per monitoratge esportiu tots els centres educatius de la comarca de l'Anoia, tal i com explica Rafel Galván, membre de l’equip directiu del CEA i conseller d’Esports del Consell Comarcal de l’Anoia, “sempre que compleixin els següents requisits: ser un centre educatiu de la comarca de l'Anoia, formalitzar la inscripció al programa Jocs Esportiu de l'Anoia i tenir degudament tramitada l’assegurança esportiva de tots els esportistes participants en l’activitat extraescolar”. Cada centre educatiu pot demanar un màxim de 2 monitors esportius i, en cas de necessitar més monitoratge, és valorarà la situació de cada centre educatiu.

De la seva banda, la presidenta del CEA i regidora d’esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, apunta que "’Som Esport’ neix per ajudar als centres educatius que han vist afectats la seva oferta d'activitats extraescolars per les restriccions de la COVID-19”. 

Last modified: 19 de novembre de 2020