Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Departament de Benestar Social del Consell Comarcal consolida l’Espai d’Atenció per Famílies amb Adolescents

6 de febrer de 2018

L’Espai d’Atenció per Famílies amb Adolescents és un servei dirigit a famílies que tenen interès a treballar aspectes relacionats amb l’adolescència i els canvis en les relacions familiars que poden produir-se en aquesta etapa, amb l’objectiu de millorar la convivència familiar.

Aquest servei forma part del Programa d’acompanyament socioeducatiu a l’adolescent que depèn de la unitat d’igualtat i inclusió Social del Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia.

Aquest projecte, que ja fa un parell d’anys que treballa oferint assessorament i orientació tant als familiars com als adolescents ha iniciat una campanya per tal de difondre aquest servei personalitzat, gratuït i itinerant que té com a finalitat principal promoure el benestar dels adolescents acompanyant-los a ells i a les seves famílies en el seu itinerari vital.

Les persones interessades poden demanar cita trucant al 679 964 667 o enviant un correu a l’adreça de correu: evaroset@anoia.cat

Last modified: 6 de febrer de 2018