Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El departament de Turisme del Consell Comarcal visita els municipis afectats per l’incendi

10 d'agost de 2021

El passat dijous, una comitiva del departament de Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia visitava el territori afectat per l’incendi del passat mes de juliol. Concretament, han estat a Sant Martí de Tous, Bellprat i Santa Maria de Miralles. L’objectiu de la visita era conèixer  l’estat dels punts turístics dels municipis anoiencs afectats i fer una valoració.

La primera parada ha estat a Sant Martí de Tous, a l’alzina de Can Gol i al castell de la Roqueta, després s’han desplaçat al castell de Queralt del municipi de Bellprat i per acabar, han visitat el Castell de Santa Maria de Miralles.

La comitiva, encapçalada pel conseller de Turisme, Dani Gutiérrez, ha pogut reunir-se amb alguns representants polítics com l’alcalde de Santa Maria de Miralles, Pere Argelich i la regidora, Yolanda Ruiz amb qui han pogut conversar sobre l’afectació del municipi. En aquest sentit, Gutiérrez, explicava que traslladaria a les administracions pertinents les necessitats per tal de desenvolupar estratègia per aconseguir una recuperació més ràpida i més sòlida. Properament ens trobarem també amb els responsables polítics de Tous i Bellprat per traslladar també les actuacions previstes des de l’ens comarcal.  

Així, el Departament de Turismes del Consell Comarcal, Anoia Turisme, ja s’ha posat mans a l’obra per avaluar l'impacte de l'incendi sobre els recursos turístics que han quedat malmesos i per tal de que tots els programes d’Anoia Turisme es puguin desenvolupar amb normalitat i valorar, si calen, noves accions de promoció i dinamització territorial."

Last modified: 10 d'agost de 2021