Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El president del Consell Comarcal comença la ronda de visites a tots els municipis de la comarca

13 de setembre de 2023

El president del Consell Comarcal de l'Anoia, Jordi Parcerisas, ha començat la ronda de visites a tots els municipis de la comarca i reunions amb els seus respectius alcaldes i alcaldesses. Així, la setmana passada visitava Calonge de Segarra de la mà del seu alcalde Xavier Nadal amb qui es va entrevistar i va poder conèixer la situació del municipi i les seves necessitats.

Així, Parcerisas, continuarà amb la ronda de visites i ho farà als 33 municipis de la comarca. L'objectiu de l'acció és conèixer personalment cada un dels municipis i les diferents realitats locals, escoltar als seus alcaldes, i oferir els serveis que des del Consell Comarcal es presten per tal de millorar i/o solucionar aquelles possibles problemàtiques amb les quals es trobin.

Parcerisas, que es va estrenar en el càrrec de president el passat mes d'agost, ha dit que "visitar personalment els municipis és la millor manera d'oferir un servei de proximitat. Vull saber de primera mà què preocupa als veïns i veïnes de cada un dels pobles i oferir les eines que estiguin al nostre abast per trobar solucions i millores".

Last modified: 13 de setembre de 2023