Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Programa d’Acollida i Cohesió Social del Consell Comarcal rep reconeixement al II Encuentro de Buenas Prácticas en Integración

16 de desembre de 2014

El passat 12 de desembre, el Consell Comarcal de l’Anoia va ser premiat pel Programa d’Acollida i Cohesió Social al “II Encuentro de Buenas Prácticas en Integración”. Aquest projecte va ser seleccionat entre més de 200 projectes d’arreu de l’estat espanyol, que han estat beneficiaris de finançament per part del Fons Europeu per a la Integració (FEI).

L’acte, organitzat per la Liga Española de la Educación, va tenir lloc a l’escola Julián Bestero i va comptar amb la participació de professionals de diversos ens locals i entitats que van presentar les seves experiències en integració. La coordinadora de l’Àrea de Ciutadania i Convivència, Anahí de Febrer, i l’agent d’acollida, Naïma el Orfa, van presentar una ponència del projecte d’acollida juntament amb un vídeo protagonitzat per algunes de les persones que han participat en aquest programa.

La jornada va ser de gran interès i va permetre l’intercanvi d’experiències en els àmbits de l’acollida, la sensibilització, la integració i el treball comunitari en l’àmbit de la diversitat. El Programa Integral Acollida i Cohesió Social, formarà part d’un catàleg on es recolliran les 10 experiències seleccionades i que es publicarà en tres idiomes per tal de poder fer difusió de les pràctiques arreu de la Unió Europea.

Last modified: 5 de febrer de 2018