Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei Comarcal de Joventut del Consell organitza una xerrada sobre l’organització d’esdeveniments

8 d'abril de 2014

El proper dimecres 16 d’abril a les 18:00 hores es durà a terme a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia una xerrada formativa sobre l’organització d’esdeveniments adreçada a regidors i tècnics de joventut, cultura i altres agents com entitats i/o comissions de festes que organitzin actes al seu municipi.

La xerrada anirà a càrrec de Qultural.com i està organitzada pel Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia amb la finalitat de proporcionar a ens locals i entitats comarcals les eines necessàries i normativa vigent que s’ha de tenir present a l’hora d’organitzar els seus actes.

L’objectiu de la trobada és, a partir de tres exemples reals, exposar la normativa vigent, orientar en la millora de la contractació de proveïdors i serveis que compleixin amb totes les garanties legals i professionals, oferir informació pràctica als i les professionals que treballen en l’àmbit cultural i presentar experiències, donar consells, recomanar noves eines i aplicacions de gestió eficient i sostenible.

Es tractaran aspectes pràctics com problemes amb la contractació, errors, negligències o sancions; es posarà un exemple de cas pràctic amb la SGAE; un cas d’infraestructures, sobredimensions, equips sense formació i accidents; i un exemple de Plans d’Autoprotecció (PAUs). La sessió continuarà amb la part més important de la formació: una ronda de preguntes dels assistents i l’anàlisi de les seves problemàtiques reals, on es podrà compartir tots els dubtes relacionats amb l’organització, normativa i seguretat en les produccions d’esdeveniments.

Les persones interessades s’hi poden inscriure escrivint a joventut@anoia.cat. o bé trucant al número de telèfon 93.805.15.85 extensió 151. Cal indicar el nom i cognoms, el lloc de treball, la institució i el municipi, i una adreça electrònica o un telèfon de contacte.

Last modified: 5 de febrer de 2018