Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei de mediació del Consell Comarcal imparteix formació en pràctiques restauratives a claustres dels centres educatius de l’Anoia.

22 de gener de 2018

Coincidint amb la setmana de la mediació i, en el marc del programa de prevenció de l’assetjament entre iguals de la Comarca de l’Anoia, el Servei de mediació ciutadana comarcal està impartint sessions formatives amb els claustres de les escoles i instituts de la comarca per impulsar la metodologia de les pràctiques restauratives. Aquesta pràctica està orientada a prevenir i abordar possibles casos d’assetjament entre iguals.

El passat 19 de gener, el claustre de l'escola Torrescassana de la Torre de Claramunt, va rebre aquesta formació. Els mestres que hi van participar van valorar molt positivament l’aprenentatge d’aquesta nova forma d'abordar les relacions amb els alumnes.

Aquesta proposta formativa ha tingut molt bona rebuda pels centres de la comarca. Ja s’ha realitzat a l’escola Alta Segarra de Calaf i a l’IES Guinovarda de Piera i està previst fer-ho en molts altres al llarg d’aquest curs escolar.

Last modified: 5 de febrer de 2018