Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Es lliura el premi Campus Motor Anoia en el marc del 18è sopar UEA

18 de juliol de 2018

El passat 12 de juliol va tenir lloc el 18è sopar empresarial organitzat per la UEA amb el lema “Posa en marxa el canvi”.

En el marc d’aquest esdeveniment, el Campus Motor Anoia ha premiat una persona o empresa que hagi destacat per la seva acció d’impuls i promoció del sector del motor durant l’any 2017. Així, el premiat del Premi Campus Motor 2018, després de la deliberació del Jurat format pel Sr.Xavier Boquete, President del Consell Comarcal de l’Anoia, el Sr.Joan Serra, Alcalde de l’Ajuntament de Castellolí, el Sr.Oriol Marcé, Subdirector General en Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, el Sr.Blai Paco, President de la Unió Empresarial de l’Anoia, el Sr.Jordi Mas, Vice-President de la Federació Catalana de Motociclisme i el Sr.Enric Ruiz, President del Motoclub Igualada ha estat:

El Sr. Xavier Bartrolí Trull, tant per la seva vessant esportiva com per la seva vinculació a la Comarca de l’Anoia i la seva aposta personal pel projecte Parcmotor Castellolí.

Concretament, el premi és un reconeixement a la trajectòria del Sr. Xavier Bartrolí dins de l’esport amb l’empresa de Sant Sadurní d’Anoia: Octagon Esedos, de la qual n’és President.

Octàgon Esedos, l'agència d'esports i entreteniment més gran del món, amb més de 30 anys de màrqueting esportiu, patrocini i representació d'atletes i talent compta amb clients tant destacats com la FIFA, Repsol, Telefonica, Mastercar, Vodafone, Cocacola i marques del sector del motor com Fiat i Hyundai.

El Sr.Xavier Bartrolí Trull també és President l’empresa Gestió Parcmotor, creada al maig del 2017 per a la gestió del circuit de Castellolí durant els propers anys, i que té la participació com a soci majoritari d’Octagon Esedos.

Per aquest motiu, el Premi també és un reconeixement a l’aposta personal i a l’actitud emprenedora del Sr. Xavier Bartrolí, un reconeixement a la decisió de realitzar al Parcmotor de Castellolí una inversió que garanteix el futur de les instal·lacions i un millor posicionament d’aquestes vers el sector de l’organització d’esdeveniments esportius i el sector i la indústria de l’automoció.

En l’anterior edició dels premis Campus Motor Anoia es va guardonar al CLÚSTER DE LA INDÚSTRIA D’AUTOMOCIÓ DE CATALUNYA (CIAC), per la seva gran tasca de suport al sector de l’automoció i per la seva implicació amb la nostra comarca i amb el Campus Motor Anoia.

Last modified: 18 de juliol de 2018