Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Excel·lent acollida del curs de Nòmines i Seguretat Social a les administracions locals i comunicacions amb la TGSS organitzat pel Consell Comarcal de l’Anoia i l’ACM.

31 d'octubre de 2017

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) i el Consell Comarcal de l’Anoia han organitzat un curs de nòmines i seguretat social a les administracions locals i comunicacions amb la TGSS amb una excel·lent acollida entre els assistents, treballadors de l'ens i d'altres ens locals de l'Anoia i d’altres Consells comarcals de Catalunya. El Sr. Jordi Martínez-Alonso Camps, cap del servei d'administració de Recursos humans de la Diputació de Barcelona, ha estat l’encarregat d’impartir la formació, realitzada a la seu del Consell Comarcal els dies 4, 10 i 17 d’Octubre de les 9 a les 14h.

Les sessions van girar entorn la confecció de les nòmines i de les variacions en la Seguretat Social, centrant-se en les característiques específiques de les retribucions del personal al servei de les Administracions públiques.

Han realitzat la formació 26 persones, 16 treballadors/es provinents d’altres Consells Comarcals i 14 treballadors d’Ajuntaments de la comarca de l’Anoia, entre ells l’Ajuntament de Les Borges Blanques, de Masquefa, de Castellolí, d’Igualada, Castell – Platja d’Aro, Sant Marti de Tous, La Pobla de Claramunt i l’Ajuntament del Pla del Penedès.

 

Last modified: 5 de febrer de 2018